FAQ

FAQ bröllopsfotograf Niklas Andersen


Vad kostar en bröllopsfotografering?

Heldagsfotograferingar börjar på 18 000 SEK. Kontakta mig för en mer detaljerad prislista.

Kan du tänka dig att resa till [valfri ort] för att fotografera vårt bröllop?

Ja! Se nya platser + fotografera bröllop = min favoritsyssla.

Erbjuder du halvdags/timvis bröllopsfotografering?

Generellt inte. Eftersom jag självklart inte vill tumma på kvalitén så är en stor del av kringarbetet (rekning, planering, resor etc.) detsamma oavsett själva fotograferingstiden. Därför kan jag inte erbjuda en betydande prissänkning jämfört med heldag. Men hör gärna av er och berätta vad ni är intresserade, om jag råkar vara i närheten vid de aktuella datumen kan det hända att det fungerar bättre i just ert fall.

När och hur levereras våra bilder?

Ni får ett litet urval inom två veckor efter fotograferingen och full leverans via postat USB eller hemladdning inom fyra till sex veckor beroende på säsong.

Hur många bilder får vi?

För hel bröllopsdag garanterar jag minst 400 bilder. Däremot slutar jag inte redigera innan jag känner mig helt färdig och jag kommer inte hålla några bilder som gisslan.

Är de redigerade?

Absolut, alla bilder jag lämnar ifrån mig är redigerade och ordnade för att ge ett enhetligt intryck. Ni kommer få två versioner av alla bilder, en optimerad för web och en för utskrift/visning.

Får vi alla foton du tagit?

Nej, jag lämnar bara ifrån mig redigerat material. Det som blir över efter gallring är framför allt dubletter och fokusmissar, inget ni vill betala extra för.

Vad gör vi om det regnar?

Då får vi underbart ljus! Jag planerar för alla typer av väder, och regn är oftast rätt så tacksamt. Se till att förbereda er med fina paraplyn och något som håller fötterna torra bara.

Vi är osäkra på vilken fotograf vi ska välja. Kommer vi bli nöjda med dig?

Gå igenom mina publicerade bröllop här på sidan. Känner ni: "Så där vill vi att vårt bröllop ska fångas!"? Är ni trygga med att att jag kommer lyckas? Då har ni hittat rätt och jag lovar att lägga ner min själ i arbetet. Är ni fortfarande tveksamma? Leta lite till. Det finns otroligt många begåvade fotografer där ute och en av dem har precis den stilen ni vill åt!

Gör du fotoalbum?

Gärna! Berätta lite om era önskemål så skickar jag ett prisförslag.

Vår fråga har inte besvarats!

Hör av er till min mail eller via kontaktformuläret.

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *