23 augusti, 2012

Johanna + Robert // Bröllop i Svärdsjö

Bröllopsfotograf i Falun | Dalarna | Niklas Andersen

När jag fick erbjudandet för ett halvår sedan blev jag nervös. Nervös och glad, förstås, det är en stor uppgift att försöka fånga en så viktig dag för två människor.
Efter att ha träffat paret visade det sig dock att vi hade ungefär samma bild utav vad en bröllopsfotografering borde innehålla. Att de dessutom är lättsamma, fina människor gjorde att jag den soliga morgonen den 21:a Juli mest hade förväntansfulla fjärilar i magen.

Här är min tolkning utav deras helt faboulishiosa bröllopsdag!

Enjoy!

Brudklänning - Lova Weddings
Produktleverantör - Calligraphen


Amanda Bergman - For to save one
Hosted by kiwi6.com music upload.
Bröllopsdetaljer | Smink på plusgymnasiet i Falun
Vigsel i Svärdsjö kyrka utanför Falun
Bröllopsfotografering | Svärdsjö | Niklas Andersen
Dukning inför bröllopsfest | Bergalid
Dukning | Inspiration | Bröllop | Bergalid | Falun
Par på bröllopsfest | Bergalid

11 kommentarer:

 1. Så jävla bra bilder! Vilket bra jobb du har gjort för att fånga känslan och lyckan av dagen.

  <3
  /M

  SvaraRadera
 2. NIKLAS!

  Helt fantastiska foton! Vilken bröllopskavalkad, sicket bildregn! Ojojoj, begriper inte hur du lyckats fånga så mycket av känslan, lyckan, ruset, glädjen och pirret. Du är en mästare på att fånga det flyktigt vackra. Känns som ett år sedan men samtidigt som igår! Att se bilderna får mitt hjärta att smälta stressen som faktiskt också fanns där denna dag! Allt klaffade till slut, allt blev toppen! Vilken dag, vilket bröllop! Något att bära med sig resten av livet. Tack Robban och Johanna för att jag fick dela denna speciella dag för Er så nära!

  PS Ett klargörande: På ett par bilder ser det ut som att denna fylliga brudtärna dessutom har DD-juver, det har hon inte. Bara vanliga B/C som är perfekta strax innan amning och som ser lite vissna ut strax efter amning. Det är 20% bröst och 80% luft i den delen av klänningen. Så nu vet alla det! Klart Slut!

  SvaraRadera
 3. Riktigt fin samling bilder...
  håller med om att det är en otrolig känsla i bilderna..

  SvaraRadera
 4. Haha tänkte även jag skriva "Helt fantastiskt!" Eftersom att det är mitt favoritsätt att beskriva bra saker på, så jag gör det ändå. Helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 5. Åh vilka underbara bilder! Du är otroligt duktig Niklas!

  SvaraRadera
 6. Va roligt :) Svärdsjö, där bor min syster Karolina Henningsson :) Hoppas du tog bra betalt för denna extrema mängd bilder. Själv hade jag satt 15.000 som minimum... Jag menar det måste ju tagit evigheter att redigera alla dessa bilder?! :O

  SvaraRadera
 7. Åh, en vän ska gifta sig om några månader och jag kan inget annat än att rekommendera henne att kontakta dig. Maaagiska bilder! Vilken känsla!

  SvaraRadera
 8. I den gula byggnaden intill Geislerska parken (i början av bilderna) har jag bott i många år. Kul att det dyker upp falubilder helt plötsligt.
  Förövrigt så gillar jag dina bilder och din bildstil skarpt. Grymt!
  Nu måste jag skrolla vidare...

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *