31 augusti, 2012

Nu finns det massvis jag vill skriva och visa, men vi är mitt i städpackningen inför imorgon. Jag ska börja i skolan och Maja ska jobba så vi flyttar tillbaka till Halmstad.

MEN! I onsdags ringde det från Falun, och Falun undrade om jag kunde vara skolfotograf halv ett. Klockan var då strax efter kvart i ett och jag hade två helt oladdade kamerabatterier. Så efter att i klädsam panik krafsat ihop mina kamerasaker och tvingat med Maja som assistent kastade vi oss iväg de fyra milen till Falun och jag gjorde min första skolfotografering. Det gick hur bra som helst! Det var dessutom inte vilken skolfotografering som helst, men det lägger jag inte upp innan det är färdigt.

Jag lägger upp några bilder från när vi var barnvakter till den här ljuvliga skapelsen så länge. Henne kommer vi inte träffa på länge! Inte alla andra människor i dalarna heller för den delen. Hejdå!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *