23 februari, 2012

 Nu har vi varit i Stockholm ett par dagar, och det har varit hur bra som helst. Träffat en massa fina vänner och allt sånt där. Maja är kvar där, och ska vidare till Dalarna efteråt, så nu är det lite ensammet. Särskilt eftersom bilen har fått smygpunka på ett däck, och det inte kan fixas innan måndag. Jag har redan börjat tala med ananasen i fruktskålen, Wilson.

Jag vet att svartvitt i onödan är trist, men ibland är jag bara för kass på att få färgerna att stämma ihop. Då kan man fuska på di hir viset.

4 kommentarer:

 1. åh vad fina bilder, niklas!! soft att ses också, du är så bra!

  kräm

  SvaraRadera
 2. Jag instämmer, mycket fina bilder love!

  Stackare med däckelände och jox, hoppas du lyckas få en produktiv helg, när du nu inte kan få en särskilt underhållande. Jag misses you mycke mycke.
  Tappa inte bort Wilson.

  Puss /M

  SvaraRadera
 3. TACK Moa! :) Ja, det var grymt att ses. Känns som att du hänger mycket i periferin i mitt liv igenom maja, så det är lite häftigt när man träffas.

  Maja, tack!, och kom HEIM! Här är ensammet.

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *