31 mars, 2012

Hovs hallar

Vi hittade en asbra plats igår, en bit utanför Båstad. Jag försöker lära mig att ta "bröllops"-porträtt utomhus i olika förhållanden och i naturligt ljus. Det är svårare än det ser ut, men roligt. Skönt att inte krångla med blixtar och försöka ta reda på hur ljuset som redan finns faller.

Nu ska vi in till Halmstad och jaga second hands.

2 kommentarer:

  1. Tack snälla du! och tack för att du lämnade en kommentar så jag kunde hitta hit. Underbar blogg! Ska genast stanna kvar och kika runt mer.

    SvaraRadera
  2. Sv: Tack så mycket! Ja, ibland har man saker på hjärtat som för min del är lättare att få ut med hjälp av mina bilder, personerna som ser dem får även djupare tankar kring bilden. Tack ännu en gång!

    SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *