16 september, 2012

Sagan om Sus

Här är en liten första glimt från mitt och Majas barnboksprojekt. Maja skriver/målar, jag målar/fotar. Har legat på is ett litet tag, men vi hoppas att komma igång igen nu när vi ska flytta till större lägenhet och har plats för pysselbord. Bilderna ligger förresten inte i rätt ordning för berättelsens skull.
_______________________

Det här är Sus. Sus är kanske några år gammal, eller kanske är hon flera hundra. Hon minns många somrar och vintrar och höstar och vårar. Träd som knoppas, grönskar och vissnar. Högt gräs som är grönt ena stunden och gult i nästa. Vidstäckta snötäcken som plötsligt fryser ner hela skogen.

Sus är ett trädtroll. Hon föddes under månen och eftersom natthimlen var det första hon såg fastnade den i hennes ögon.Lite såhär ser det ut när jag fotar. Studiokit med ICA-basic krossade tomater och ätpinnar från Blue Thai.

4 kommentarer:

  1. Damn, vad häftigt! Inte sett nåt liknande innan. Sjukt bra!

    SvaraRadera
  2. Sjukt snyggt! Riktigt inspirerande!

    SvaraRadera
  3. MYSIGT!! Duktiga kreativa ni... Menar ni Sus som "det susas i träden" eller Sus som i "Susanne" Misstänker det första alternativet men misstänker lika mkt att de flesta skulle tolka det som i det andra!

    SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *