09 december, 2012

När jag bläddrar bland lite äldre bilder och hittar något jag gillar blir jag ofta lite mörk inombords. Det är väl förmodligen ett tecken på rätt kass självbild när man blir avundsjuk och missunnsam mot sitt tidigare jag, men det är viktigt för mig på något vis att känna att jag blir bättre hela tiden. Ändå är det många bilder jag tog just när jag började fota som fortfarande är finare än mycket jag fotar nu.

Här ska jag i alla fall outa en bild jag tog för något år sedan. Har fiffat upp den lite med redigering som jag inte kunde på den tiden. In my face.

Maja på altanen i Bispberg. Ni kanske kan se vissa likheter med tjejen i inlägget nedanför. De delar efternamn.

6 kommentarer:

 1. Du är skitduktig! Hittade din sida via tidningen Fotos mejl (tror jag iaf att det var). I mig har du framöver en trogen följeslagare som ser fram emot att se vad som händer på din sida. Min sida å andra sidan är helt nystartad efter att min förra blivit fullproppad med material. Så nu tar jag nya tag och hoppas på att gamla och nya följare hänger med på färden.
  Ha en finfin vecka!
  M

  SvaraRadera
 2. Äsch alltså, så där tycker jag om mina bilder hlea tiden. Brukar titta tillbaka och tycka att det jag gör nu är långt sämre men jag intalar mig att det bara är så det känns. haha. Tycker dina bilder är skitfina!
  Och tack förresten!

  SvaraRadera
 3. Gillar verkligen bruset i bilden, riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 4. Tack för tacket! Och tack själv!:)

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *