22 januari, 2013

Vinteryra 2012/2013

Nu när alla börjat ställa in sig på påsk, sportlov och fler soltimmar så ska jag passa på att göra mitt jul/nyårs-inlägg. Stryker sociala medier mothårs genom att vara ständigt inaktuell. Ursäkten är att jag varit sjuk och haft tre tentor mellan varven, så har inte haft någon tid över till att fixa. Tack ni som tålmodigt kikar in dagarna i ända, trots att här varit så öde. Verkligen!

Mest var vi hemma hos Anna och Milea, men lite i Bispberg och så en eftermiddag i Skattungbyn också. Saknar allahopa, om jag inte redan skrivit det.

Här kommer i alla fall ett långt och ovanligt osorterat inlägg!


9 kommentarer:

 1. Du är så galet duktig! Ser framemot precis varje inlägg du gör!

  SvaraRadera
 2. Ah underbart! Väl värt att vänta på! Nu har du jobbat hårt! Fantastiskt roligt att se...

  SvaraRadera
 3. Som vanligt alldeles fantastiska bilder! Jag älskar bilden på den flygande hönan(?)

  SvaraRadera
 4. Jag är väldigt glad över att jag hittat hit till din blogg. Du har tagit många underbara bilder med bra komposition och fint ljus. :) Lite synd tycker jag dock att det är att man inte ser hela bilderna på en gång på skärmen när bilderna är tagna på höjden. (En bit information som du får göra vad du vill med.)

  Ser fram emot nästa inlägg.

  SvaraRadera
 5. Roligt nu fick jag vara med er på nyårsafton också! Söta barn och flygande höns... vad kan man mer begära?!

  SvaraRadera
 6. Kanonbilder! Inspiration verkligen!

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *