31 januari, 2013

Som jag nämnt innan så fotar jag mest inomhus just nu och redigerar mig fram. Det är kul, och jag känner verkligen att jag blivit bättre på det under senaste halvåret.

Har haft en idé om en serie bilder jag vill göra i ett par dagar. Nu blev resultatet inte riktigt det jag hade i huvudet så jag kommer nog att försöka en gång till. Märkte när jag började redigera att jag behöver lite fler "på plats"-foton.

Ni får gärna skriva något litet och gulligt om bilderna om ni gillar dem. Nästan ännu hellre om det är något ni inte gillar faktiskt, har tittat länge och blivit bildblind. Finns alltid en massa detaljer att putsa på.

Sen vill jag gärna skryta med att jag tagit varenda pixel i bilderna själv. Brushes är för fegisar.


6 kommentarer:

 1. Spännande idé och intressant när man ger sig på att försöka tolka bilderna ;)Frågor jag då ställer mig är: Håller de på att framträda ur röken eller går de upp i rök? Varför blundar de? Är det drömbilder? Vad skulle bilderna säga om röken var vit? Om den var grå? Annan färg? Men allt detta har du säkert redan funderat på :)
  Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 2. Älskar att det inte finns någon ytterligare inramning, utöver röken.
  <3

  SvaraRadera
 3. Wow snyggt! Imponerande att du tagit allt själv utan att använda photoshoppenslar. Grymt!

  SvaraRadera
 4. Hur kan man hitta något att inte tycka om? De är så fina, precis som allting annat här inne :)

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *