07 oktober, 2013

Sommarvagnen

Här sov jag i somras när jag hälsade på i Skattungbyn. I sommarvagnen. Jens byggde den på vår garageuppfart i Bispberg innan han flyttade upp dit. Det är svårt att inte känna sig lite som i en saga när kaminen knäpper och knastrar, bäcken porlar utanför och en räv skäller någonstans på andra sidan.

Lovis har blivit flera år äldre över sommaren också. Kan berätta om svedjerova och vall.


5 kommentarer:

 1. Min favoritvagn <3 Och vilken natthimmel. Vill Se Mer!
  Puss /M

  SvaraRadera
 2. Det är helt sjukt hur fantastiskt fina bilder du tar! Så färgglada, men framför allt unika! Keep it up!

  SvaraRadera
 3. Jag fick bo i vintervagnen när jag var där nu i helgen. Bättre isolerad, höll värmen hyfsat dessutom ryker inte spisen in. Stjärnhimlen var helt magisk. Det är jag som bestämmer säger Lovis. Jag säger: Nej det är pappa och mamma för dom har levt mycket längre och vet mer och jag för jag har levt ännu längre och vet mest!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Halloj! Såg länken till din blogg via fotosidan - snygga bilder, kul!

  /Adam - http://blog.alithner.se

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *