28 mars, 2015

Bröllopsåret 2014

Som de flesta med någon form av kreativ ambition har jag alltid nära till självkritik. Det är lättare att se vad jag gjort fel än rätt. Men när jag samlade ihop material till det här inlägget kände mig stolt över vad jag lyckats fånga. Fotografierna får mig att minnas alla pirriga, nervösa och lyckliga små ögonblick från förra året, och om det är någonstans jag vill med mitt fotograferande så är det dit.

Här är ett par av mina egna favoriter från bröllopssäsongen 2014, utan någon som helst ordning!

Ps. Har fortfarande datum lediga för 2015, hör av er om ni vill ha prisförslag


Gregory Alan Isakov - Amsterdam

Bröllopsfotograf Laholm HalmstadBröllopsfoto Halmstad LaholmBröllop detalj klänningBröllopsfotograf dalarnaBröllop Värnamo SmålandBröllopsfotograf Värnamo Småland
Bröllopsfotograf Laholm HalmstadBröllopsfotograf Falun DalarnaBröllop fotografering porträttBröllop detalj ringarBröllop detalj schemaBröllop detalj dukning LaholmLaholmBröllopsfotograf vigsel värnamoBröllopsfotograf Vallens säteriBröllopsfotograf HallandBröllop kinesiska lyktorBröllopsfotograf Dalarna

5 kommentarer:

 1. Jag förstår vad du menar - det är väldigt lätt att vara självkritisk. Men det gläder mig att du känner dig stolt över dessa bilder. Tycker de är helt fantastiska, och jag är verkligen helt kär i din bildstil och i de känslor du fångar. Tycker du lyckas så bra med ljuset och färgerna också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Matilda! Har lagt ner mycket arbete på att försöka hitta en egen och konsekvent stil det senaste året, så det känns extra fint att du berömmer mig för den.

   Radera
 2. Very nice and special all photos. Congratulations on your work :)

  SvaraRadera
 3. Helt otroliga bilder! Du har alla anledningar att vara stolt. :)

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *