14 april, 2012


Här är några bilder jag tog på Johanna och Robban idag. Jag ska fotografera deras bröllop i sommar! De är både snygga och supertrevliga så det ska bli hur kul som helst. Vi passade på att klämma in några förlovningsbilder nu under påskveckan.

Det dyker upp fler så fort jag hunnit redigera mig igenom dem. De har ett helt fantastiskt hem också, som jag nog också kommer att lägga upp några foton på.

4 kommentarer:

 1. Men SHIIIIIT vilka otroliga kort du fick till Niklas. Och du är grym på att få ihop dem snyggt också! Gick en rysning av beundran genom kroppen och så fick jag en tår i ögat av lycka också! PUSS!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Ser verkligen fram emot bröllopsbilderna! När är det dags?
  Gillar stilen du landat i förresten. Testas det eller är det ngt du fastnat för? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är sen, men tack!

   Den 21:a Juli är The Day. Hoppas på perfekt motljus hela dagen.

   Jag tror mest att det handlar om att jag har svårt att hantera tidiga vår-färger (dvs. lite grått och brunt), och jag tycker bilderna blir finare med dova kontraster då. Men kul att du tycker det är snyggt!

   Radera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *