27 juli, 2012

Johanna & Rober // Teaser

En gif med dansande bröllopsgäster

Nu är det mycket på en gång. Jag har fotograferat hemma hos Jens och Annika i Skattungbyn som gått på ting tillsammans med sina getter, ett bröllop, en herrgård i Vintjärn, underbara ungar och hur mycket annat fint som helst där emellan.

Nu har jag fått någon slags influensa/feber och ligger á la skalleper i soffan hemma hos Anna och oroar mig för i morgon. Då ska jag fota en kropp i falun. En stor kropp som ska vinna en fototävling i bodybuilding. Kan jag inte köra bil så blir det inga bilder. Hoppas att inte bloggen torkar ut helt eftersom jag inte hinner ladda upp någonting. Jag älskar i alla fall bilden på Robert och Johanna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *