04 augusti, 2012

Sommar, sommar...

Jag redigerar bilder fem timmar om dagen nu, medan Maja är på jobbet. Det är ganska otroligt hur många bilder man hinner ta under en femtontimmarsdag. Mycket är så bra att jag vill ladda upp det och visa direkt, men jag håller mig i skinnet.

Slukar sommarprogram medan jag håller på. Det känns lite torftigt i år, men några favoriter hittills är: Lars Lerin, Daniel Sjölin, Sara Bergmark Elfgren och Klara Zimmergren.

Idag tog jag mig i alla fall tid att redigera några bilder från skattungbyn. Jag har skrivit tidigare att det är svårt att fånga den platsen på bilder, vilket jag tänkte understryka med stora penseln även den här gången. Förresten har jag börjat med skriven text ovanför bilderna istället för under, för den som intresserar sig för sånt!


4 kommentarer:

 1. Riktigt fina och sommarhärliga bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Tack Niklas för fina bilder från Skattungbyn! Kom precis hem där ifrån och har sett exakt det du fotat. Så glad att det finns på bild, du har fångat stämningen på pricken! Kram från Mam

  SvaraRadera
 3. Superfint! tycker myskox'n
  nu börjar jag längta hem igen... ¤ tack

  SvaraRadera
 4. Ser så härligt ut. Märks att ni har det bra där ute :)

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *