17 december, 2012

Ojoj, ibland är det svårt att bestämma sig för om en bild ska vara svartvit eller färg. Just nu är jag inne i en period där det känns lite som ett misslyckande att S/V-konvertera en bild. Alltså jag har det som sista utväg om jag verkligen inte kan få till färgerna som jag vill.

Det är nog en liten motreaktion till att jag för något år sedan ville göra kontrastrika svartvita foton av allt jag tog. Men sedan jag börjat leka lite mer med komplementfärger och vitbalanspenslarna i camera raw så känns det bara kul att försöka snirkla sig fram till en effektfull blandning av färger.

Hur som helst, den här lilla killen har lysande ljusblå ögon, men eftersom jag inte har hudtonerna och färgerna i bakgrunden på min sida så får ni se honom såhär.


2 kommentarer:

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *