21 mars, 2014

Vårflimmer

Det verkar arta sig till min mest fullbokade fotosommar hittills och det känns hur kul som helst. 

Just nu har jag däremot behövt prioritera examensarbete och tentamensplugg (ungefär såhär brukar jag låta varje år vid den här tiden), men idag fixade jag äntligen ett par bilder från förrförra helgen. 

Jag tror inte jag behöver skriva något om hur bra det är med vår och sol.


5 kommentarer:

 1. Så härliga bilder! Det känns så inspirerande nu när solen äntligen tittat fram. Skönt att slippa den gråa, tråkiga vinterhimlen.

  SvaraRadera
 2. Sköna bilder.... har saknat dina bilder... :-)

  SvaraRadera
 3. Lite solsken och några plusgrader skadar ju inte nåt om en säger! Snyggt foto som alltid.

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder! Och roligt att du har många bokningar. Jag har en fråga, marknadsför du dig på något sätt? Förutom genom denna sidan. Jag försöker få ihop bröllopsjobb till sommaren men är inte särskilt bra på marknadsföring. Tänkte om du kanske har något tips? :) /Hedda

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder. Tonen och texturen i bilderna är fantastisk!

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *