31 oktober, 2014

Fält av guld // Ubud

Vi reser runt lite i Asien under vintern och kommer hem igen någon gång i vår. Just nu är vi i Ubud på Bali och lever världens mysliv. Jag läser masterutbildning inom förnybar energi på distans härifrån och Maja skriver, så vi sitter för det mesta i skuggan och sippar på kockosnötvatten. Som vanligt försöker vi blogga lite också för att ha någonstans att samla bilder och tankar.

Kolla gärna: http://awinteraway.blogspot.com/

Det är lite sisådär med internetuppkopplingen ibland, men jag har ett par maffiga bröllopsinlägg som jag tänkt publicera när linan håller. Och ni som väntar på svar på mail, det kommer snart! Håller just nu på med prislista för 2015.

Här är en liten filmrulle från resan såhär långt.
ubud rice fields portrait

3 kommentarer:

 1. Men lägg av vad skönt att resa runt i Asien i vinter, jag är jätteavis! Vad grymt att kunna kombinera det med studierna sådär. Jättefina bilder – det ser ut som att ni har haft en underbar resa hittills. Är det fotat med film eftersom du skrev filmrulle? :)

  Jag ser fram emot de maffiga bröllopsinläggen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det rätt lyxigt. Går bra att kombinera med studierna, förutom tentorna som blir lite kniviga. Men jag har precis fått tag på en tentavakt i Bangkok.

   TYVÄRR inte analogt! Vill gärna lära mig men har aldrig tagit mig den tiden... Skrev filmrulle i brist på bättre ord!

   Radera
 2. Fantastiska bilder! Tycker så mycket om färgerna i dina bilder!

  Svar: Åh så spännande att resa runt i Asien! Det låter riktigt härligt, och ser ut som det också på dessa bilder. Låter som en kul grej också att åka till Nya Zeeland såklart, finns ett par fina ställen här (av vad jag sett) :) Vilka länder ska ni besöka i Asien? :)

  SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *