20 december, 2014

Petra och Peder // Dittbröllop

Peder och Petras mysiga bröllop har publicerats på dittbröllop.se, kika gärna in det här! Fler bilder från bröllopet hittar du här.

Ett stort OBS till alla som har försökt kontakta mig i december. Jag har nyligen bytt domännamn och på grund av tekniskt mumbo jumbo så har kontaktformuläret varit ur funktion utan att jag vetat om det. Nu är problemet fixat, så om du har hört av dig till mig och jag inte svarat är jag supertacksam om du hör av dig igen!

Och GOD JUL till alla underbara läsare!

Petra och Peder på Bergalids tak i Falun

1 kommentar:

  1. Vilket fint och härlig foto! Väldigt mycket känsla och bra ljus och djup i det!^^

    Jag har inte försökt kontakta dig, då detta är första gången jag kikar in här :o Så för min del har det inte påverka. Jag hoppas dock du inte missat ngt bra då du omedveten gått runt och trott att formuläret funkat som det ska :o

    SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *