29 oktober, 2012

Okej, jag VET hur poänglöst det är att tjata om hur mycket mer man ska blogga i sina sporadiska inlägg, men jag är PÅ RIKTIGT inte på väg ut från internet. Här ska bli så himla festligt om ett litet tag. Det är bara det att mitt kreativa flöde just nu mest kretsar kring att få det färdigt här hemma. Dessutom har jag tenta och redovisningar den här veckan.

Hur som helst är jag glad, lite förvånad men tacksam och stolt över er som ändå tycks fortsätta leta er in här! Extra kul är det såklart när ni krafsar ned en liten kommentar.

Svarar jag inte så är det bara för att jag går och funderar över vad jag borde svara. Så blir det ibland.


2 kommentarer:

  1. VAD är det som blir GRRRÖNT?! Tittar in minst 5 ggr varje dag och längtar SÅ mkt efter Er! Ser framemot jul mest för att ni kommer hem och förgyller tillvaron för oss! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Tänker också att jag borde blogga oftare men det är ju så mycket annat som ska hinnas med vid sidan om den lilla hobbyn. :)

    SvaraRadera

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *